Huis Verkoopklaar maken

Als u uw huis in de verkoop zet, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt verkocht. En dan het liefst voor de vraagprijs of daarboven. Daarom is het dan ook van groot belang dat uw woning er zo optimaal mogelijk uitziet. De eerste indruk die uw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Eigenlijk wil de koper van tegenwoordig zich als het ware meteen thuis voelen. Alle aspecten van uw woning die tot op heden aan deze positieve indruk in meer of mindere mate afbreuk zouden kunnen doen, worden onder de loep genomen en voor u in kaart gebracht.

Nodig deKlusConnectie uit voor een frisse blik! Samen met u bekijk ik dan de mogelijkheden om een zo goed mogelijk pakket van maatregelen te formuleren binnen uw budget. Als u nog geen vaste klant ben van deKlusConnectie zal u voor deze dienst een bedrag van € 125,- in rekening worden gebracht. Wanneer u de werkzaamheden uit mijn voorstel  laat uitvoeren, zal dit bedrag hierover in mindering worden gebracht. Mocht u voor de verkoop van uw pand professionele foto’s willen hebben , kan deKlusConnectie hier ook voor u in voorzien. (prijs op aanvraag)

——————————————————————————————————–

Huis Woonklaar maken

U bent de trotse eigenaar van een nieuwe woning. Nu moet er in korte tijd veel gebeuren om van uw nieuwe woning een nieuw “thuis” te maken. Wellicht had de vorige huurder of eigenaar een heel andere smaak dan u en is het niet altijd makkelijk om nieuwe mogelijkheden goed in beeld te krijgen.   

Nodig deKlusConnectie uit voor een heldere kijk en een plan van aanpak op maat. Samen met u bekijk ik dan de mogelijkheden om een zo goed mogelijk pakket van wekzaamheden te formuleren binnen uw budget. Met deze aanpak kunt u onbezorgd uw intrek nemen in een thuis dat als gegoten bij u past.


  contact

deKlusConnectie
Edwin Nijholt
06 - 18 47 95 92